Liverpool Bakal Konsen Liga Champions

Neng pertandingan-pertandingan sakdurunge, klub sing arane Liverpool iki iso ngalahke Brighton and Hove Albion. Skor’e we gak tanggung-tanggung, 4-0. Kuwi pertandingan Liga Inggris. Dadi saiki Liverpool bakal konsen neng Liga Champions. Asline, ngalahke Brighton kuwi ono loro keuntungane. Kejaba iso fokus...