Connect with us

Gaprak

Liverpool Bakal Konsen Liga Champions

Published

on

Neng pertandingan-pertandingan sakdurunge, klub sing arane Liverpool iki iso ngalahke Brighton and Hove Albion. Skor’e we gak tanggung-tanggung, 4-0. Kuwi pertandingan Liga Inggris. Dadi saiki Liverpool bakal konsen neng Liga Champions.

Asline, ngalahke Brighton kuwi ono loro keuntungane. Kejaba iso fokus neng Champions, The Reds yo iso manggoni posisi kepapat seko Liga Primer Inggris. Jumlahe poin yo memenuhi syarat dinggo melok Liga Champions musim ngarep. Total poin sing diolehke Liverpool jumlahe 75 seko 38 poin.

Kira-kira kurang seko rong minggu meneh The Reds bakal ketemu karo Real Madrid neng babak final Champions. Mesthine rong tim iki yo nyiapke performa sakapik-apike. Pertandingan rong tim iki bakal dadi pertandingan sing menarik. Soale kabeh pemaine lagi apik tur yo on fire.

Ono siji pemain enom seko Liverpool sing dibombong karo Klopp. Jenenge Trent Alexander-Arnold. Cah enom iki ngaku nek dheweke ora wedi nglawan El Real, utamane nglawan Cristiano Ronaldo. Padahal Ronaldo kuwi jebul idolane dheweke seko cilik.

Liverpool Bakal Konsen Liga Champions

Jenenge wae fans karo idola, yo mesthine ono sikap rikuh tur segan. Tapi si Arnold iki iso nguasai emosine ben nek main tetep tenang. Intine supaya bisa ngalahke Real Madrid. Nek iso Arnold yo pengen mbobol gawang mungsuhe.

Arnold janji nek dheweke bakal menehi laga sing serius tur menakjubkan. Kejaba pengen ngalahke Los Blancos, Arnold yo pengen nggawa Liverpool dadi juara lIga Champions. Semangat karo rasa percaya dirine iku sing disenengi Juergen Klopp.

Tapi yo kabeh uwong reti nek ngalahke Real Madrid kuwi ora gampang. Rekam jejake neng Liga Champions we ora sembarangan. Artine pengalaman klub siji iki wis nggetih tenan. Nanging, Liverpool yo nduwe kekarepan sing gedhe pengen dadi juara.

Mulane Liverpool bakal ngetokke kemampuan sing saktemene dinggo ngalahke Real Madrid. Opo meneh The Reds wis pasa selama enem tahun. Kuwi suwi loh enem tahun ki. Nek menurut fans-fans’e, saiki wayahe Liverpool ngrebut gelar lan dadi juara Liga Champions.

Sebarke Cuk!