Connect with us

Gaprak

Lambe Lamis, Messi Ndilat Idune Dhewe

Published

on

Lambe Lamis, Messi Ndilat Idune Dhewe

Nek ibarat bebasan, Messi ndilat idune dhewe. Lha ngopo ta soale? Rong tahun sakdurunge ajang Piala Dunia 2018, si Messi kuwi wis mutuske arep gantung sepatu seko laga internasional. Tapi saiki jebul dheweke malah gabung karo timnas Argentina. Asline karepe si Messi ki piye ta? Kok mencla-mencle.

Yo wis mesthi nek publik seko ndi wae bakal nyoroti keputusane si Messi kuwi. Lha pernyataane iku piye meh, esuk dele sore tempe. Gak lanang blas.

Nek jarene, mbiyen dheweke mundur seko timnas soale ngrasa bersalah ora iso nggawe menang negarane neng partai final Copa America 2016. Plus, si Messi kuwi ora iso ngegolke pas penalti. Lionel Messi njuk menyesal lewat cara mengundurkan diri seko timnas.

Asline iku sikap cah cilik. Njuk nek mengundurkan diri ngono Argentina njuk menang po? Gaaakk!!!

Arep kepiye ae, jenenge sejarah iku gak iso diewah-ewah. Mulane nek nggawe keputusan iku ojok gegabah, ben ora isin tiba mburine. Soale pas event Piala Dunia 2018 wis mulai rame, si pemain bintang seko Argentina iki sok-sokan nggawe drama nek dheweke menyesal njuk berharap iso ngewangi timnas neng Piala Dunia 2018.

Lambe Lamis, Messi Ndilat Idune Dhewe

Kejaba lamis, carane Messi iku yo nggatheli. Blas gak ono kajen-kajene. Dheweke malah nggawe pernyataan publik nek dheweke bakal ndukung La Albiceleste piye ae carane. Ibarat wong dodolan yo kuwi sing dilakoni karo Lionel Messi.

Opo meneh, saiki pemain Argentina malah pengen ndukung Messi ben dheweke iso menangke gelar Piala Dunia. Sing paling nggatheli ki omongane pelatihe Argentina, si Sampaoli.

Jarene Jorge Sampaoli, Piala Dunia kuwi nduwe utang karo Lionel Messi. Dadi dudu Lionel Messi sing nduwe utang Piala Dunia dinggo Argentina. Logikane wis kuwalik-walik. Kuwi karo cah TK we pinter cah TK. Ngono kok berharap arep menangke turnamen sekelas PIala Dunia 2018.

Kudune La Albiceleste kudu didik ben ora matron neng Messi. Kudune iso mikir nek tanpa Messi yo gpp. Nek ora ono Messi yo tetep iso menang.

Sebarke Cuk!