Connect with us

Gaprak

Saka Legenda Tekan Bintang Ndonya Ngenehi Uluk Pisah Kanggo Carrick

Published

on

Michael Carrick

Michael Carrick

Gelandang tim Manchester United yaiku Michael Carrick lagi wae resmi pensiun neng akhir musim iki. Peristiwa kui uga gawe akeh tokoh bal dunia nyampekna salam pisah kanggo gelandang sing nganggo nomor punggung 16 kui.

Mundure Carrick saka Manchester United neng musim iki amarga faktor kesehatan sing dadi alasan utama pemain sik nduwe umur 36 tahun iki. Dudu tipuan tur yo ora ngapusi.

Carrick uga nglakoni laga terakhire nglawan Watfor neng akhir pekan wingi. Sak bar e laga sing dimenangke United dengan skor 1-0 kui, Carrick nyampekna roso matur nuwun kanggo kabeh elemen, salah sijining suporter United.

“Aku ora lali ngucapne matur nuwun kanggo kabeh uwong amarga dukungan koe kabeh selama iki, mbuh neng laga kandang opo tandang. Kui merupakan salah sijining hal sing luar biasa kanggo uripku,” jare Carrick kaya dene sing dikutip karo Mirror.

https://www.youtube.com/watch?v=x1smZktnhMs

Sebarke Cuk!