Connect with us

Gaprak

Tips Mbribik Gendhakan Nggo Piala Dunia 2018 Versi Federasi Bal Argentina

Published

on

piala dunia 2018

piala dunia 2018

Asosiasi Bal Argentina lagi wae entas nerbitke buku panduan nggo poro wartawan, pelatih, lan atlet sing diutus neng Rusia dalam rangka Piala Dunia 2018. Umume, buku panduan sing isine peta, budaya, rundown acara, lan tata cara nyapa sing apik lan pener sesuai kebiasaan wong Rusia dadi salah siji sing kudu ono neng buku panduan.

Nah, lagi wae FA Argentina kui narik buku panduan e sing uwis beredar dina Rabu (16/05) amarga buku kui ono bab khusus sing mbahas tentang budaya Rusia sing dinei tajuk “Idioma y Cultura Rusa” sing arti salam sapaan, utawa simbol-simbol khusus sing kudu dilakoni neng tempat umum.

Mung, pas buku kui dibagekna, wartawan lan staf pada kaget amarga ana sub judul khsusu sing akeh wong maca. Bab kui bertajuk Que hacer para tener alguna oportunidad con cica una Rusa” apa sing di artikne dadi ” Opo sing kudu dilakokna ben nduwe kesempatan karo wedokan Rusia”. Intine jelas, kui salam nggo golek bribikan neng Rusia. Jigur og!

piala dunia 2018

Ora tanggung-tanggung, neng buku kui uga tertulis “Pastikan koe resik, wangi, lan sandangan sing apik”.

Argentine Football Association (AFA) uga nyatakna yen kui kesalahan fatal staf lan negeske yen nilai-nilai sing tercantum neng lama kui ora sesuai karo sing disepakati.

Selama iki Argentina nglawan kekerasan nggo wong wedok, mung sak bar e buku kui viral, akeh aktivis hak-hak perempuan ngancem AFA.

Sebarke Cuk!